duminică, 22 noiembrie 2009

Cine Suntem

Suntem o mica echipa pasionata de istorie si de traditiile populare care in ziua de astazi au devenit o raritate.

Cand am aparut?

"Pe 28 septembrie 2007, a avut loc şedinţa de deschidere a Clubului de Istorie "Clio" din cadrul Grupului Şcolar Bicaz. Festivitatea a avut printre invitaţi pe doamna inspector Elena Preda şi pe domnul director George Lazăr.
Dupa o scurta prezentare a activităţii de anul trecut a urmat speech-ul şefei clubului, Alexandra. Elocvenţa discursului referitor la faza naţională a concursului naţional de "Istorie şi Civilizaţie Românescă" de la Piteşti a fost confirmată de aplauzele asistenţei.

În final, invitaţii Clubului au rostit câteva cuvinte de încurajare la adresa membrilor Clubului şi în special pentru aceea care vor participa la concursurile şcolare sau se vor implica în activităţile acestuia."(articol preluat de pe blog)
Echipa noastra este condusa de 3 profesori coordonatori:Apopei Mihai si Sarbu Xenia.In cele ce urmeaza va vom prezenta pe scurt echipa elevilor: Popoaia Catalin, Tifui George, Munteanu Andrei, Zafton Anca,Voaides Ionela, Francu Sorina, Gaina Oana, Topliceanu Carmen, Polosan Nicoleta, Catarau Andrei, Gaina Sorin, Dragoi Violeta, Lungu Carmen.
Dupa cum precizam si mai sus din motive care nu le precizam pe site am ales sa ne schimbam numele in " Clubul Carol I " iar dumneacoastra ne puteti gasi la adresa site-ului.

Niciun comentariu:

Powered By Blogger